Tank op med Tankekort

Denne introduktionsworkshop er for dig - og dine veninder - hvis du er nysgerrig efter at vide mere om hvordan du, ved at tænke det du gerne vil, faktisk kan opnå det.

Få oplysninger om åbne hold ved at skrive til info@birgitmaanestraale.dk.

Du har - måske i flere år - tænkt, at du engang vil finde ud af, hvordan du kan få det bedre i din hverdag.

Du har hørt om mindfulness, om yoga, om frisk luft, om pilates, om sund mad.

Det lyder alt sammen godt, og måske har du prøvet en eller flere af disse ting.

MEN,
så er du gået i stå.

Der mangler noget.

Måske er Bevidst Positiv Tænkning din løsning

Hvis du er interesseret i at vide hvad Bevidst Positiv Tænkning faktisk er, og hvordan du kan få tid til at anvende Bevidst Positiv Tænkning, så er workshoppen Tank op med tankekort noget for dig.

Når du deltager i workshoppen, finder du ud af hvordan du - så ofte du vil - kan fokusere på det, du gerne vil.

Tankekort er små kort med tanker på.

Tankerne kan også kaldes Positive Selvbekræftelser, eller affirmationer. Kært barn har mange navne, og pointen er, at vi alle sammen har brug for hjælperedskaber for at holde den kurs, vi ønsker.

Tankerne på Tankekort kan være det redskab, der gør det nemt eller nemmere at finde ud af, hvad du gerne vil, og at lægge en realistisk plan for at nå dertil, hvor du gerne vil.

Udover at Tankekort hjælper dig med at sætte en retning og at holde den, så fungerer Tankekortenes tekster også som en slags lygte. Når du sætter lys på det, du gerne vil, vil du få øje på 'hvad der ligger i vejen for' at du ikke allerede har eller gør det.

Du føler dig måske genert. Eller, du har dårlige erfaringer med at sætte mål (og ikke nå dem). Men måske er det 'bare' en gammel vane eller et tankemønster, som du gentager selvom det ikke længere er sandt for dig. Måske er du allerede mindre genert og mere modig, end du selv har tænkt.

Deltagelse i workshoppen Tank op med Tankekort vil sætte lys på en sådan eller lignende livserfaring. Og/eller du vil høre historier fra mit og andres liv, som du kan spejle dig i. Dine aha-nu-forstår-jeg øjeblikke kan komme både mens du deltager i workshoppen og bagefter.

Når du deltager i denne workshop, har du mulighed for at få svar på netop dine spørgsmål, og du går fra workshoppen opløftet med en retning, hvor du véd hvad dit første og måske næste skridt skal være.

Husk i den forbindelse, at alle rejser begynder med det første skridt.

Og, før det, beslutter vi oftest, hvor rejsen skal gå hen.

Sådan er det også, når vi sætter mål.

Når vi tager et skridt i retning af vores mål, er vi allerede et skridt nærmere.

Tankekort med ord eller sætninger, hvis formål det er at 'positivt bekræfte sig selv', hjælper med til at holde os vores mål for øje, og at nå frem til vores mål.

Undervejs er det en god idé at fejre alle sejre og fremskridt. F.eks. ved at skrive om dem i en Positiv Dagbog.

Alle detaljer vil vi komme omkring på den 2 timers workshop, som måske tager 3 timer …

Tank op med Tankekort er en introduktionsworkshop med fokus på at bruge Tankekort som redskab i din personlige udvikling.

De små kort med positive selvbekræftelser kan både støtte og berolige, men også være igangsættende. Igangsættende kan f.eks. være at blive mindet om, hvorfor du ikke allerede har eller gør det du virkelig gerne vil. Det kan f.eks. have sin årsag i tidligere oplevelser, der dukker op ved at fokusere på hvad du gerne vil.

Måske var der engang en årsag til at være genert. Men, uden at du har bemærket det, har det ændret sig. Hvis det gælder for dig, vil du hurtigt 'få øje på', at sådan var det engang, men sådan er det ikke mere.

Nogle gange er det mere tunge oplevelser, der kan dukke op, og når det sker, kan vi have brug for at bearbejde dem. Enten alene eller sammen med andre.

Generelt virker Tankekort 'som energi', som 'et boost', som om du "tankede op" f.eks. på en benzinstation eller ved at spise, drikke eller hvile dig.

Du får øget din glæde og dig håb. Du får lyst til mere liv, når du fokuserer på det du gerne vil gennem at anvende Positive Selvbekræftelser og Tankekort.

Lav en aftale om 2 eller 3 timers introduktion til Tankekort i dag:
Ring: 29 31 79 01
eller
skriv til info@birgitmaanestraale.dk for at aftale dato, tid og sted, der passer for dig.

Læs mere om indhold ved at klikke her.

Se aktuelle Tankekort her.

Workshoppens fokus

  • Hvad Tankekort er
  • Hvordan Tankekort kan bruges.

Det er desuden muligt at stille spørgsmål (og få svar) vedr. Tankekort, Tankevending, Visualisering og fordele ved at anvende Bevidst Positiv Tænkning.

Når der er tid, er det også muligt at få en kort personlig konsultation. Fortæl om en udfordring du har og få forslag til en eller flere nye tanker, der kan hjælpe dig på din vej til at få det godt, bedre eller endnu bedre på et eller flere områder i dit liv.

Deltag i workshoppen Tank op med Tankekort sammen med

  • dine arbejdskolleger (som mød-tidligt-møde/ som gå-vej-hjem-møde/ midt på dagen eller på en af jeres fridage)
  • dine studiekammerater
  • dine venner og veninder
  • en eller flere, som du er i familie med
  • interessefæller.

Der er et gratis Tankekort til alle der deltager i denne workshop, og det er også muligt at købe flere til specialpris.

For aktuelle priser: Klik her.

Ønsker du svar på spørgsmål?
Book en gratis 20 minutters samtale via telefon eller Skype ved at skrive forslag til tidspunkter, der passer for dig, til info@birgitmaanestraale.dk.

Introduktionsworkshoppen Tank op med Tankekort kan følges op med Tankevending i Praksis, som du kan læse mere om her.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.