Skræddersyet undervisning til dig og jer !

At følges med mig på din personlige- eller faglige udviklingsrejse forudsætter en portion nysgerrighed og lyst til at lære mere om dig, om dine tankers betydning samt mod til 'at se hvad der sker' når du holder dit fokus på det, du gerne vil.

Det er muligt at lære, at anvende Bevidst Positiv Tænkning på din eller jeres rejse mod at sætte mål for at nå dem.

Find klarhed omkring hvad du (eller I) virkelig vil - og - bliv inspireret til at tage de skridt - der skal til - dertil - hvor du eller I gerne vil.

En bedre hverdag - bedre humør - godt arbejdsklima - god indtjening - udfoldelse af dine iboende talenter - overvinde generthed - 'finde dig selv' - komme igang med det du længe har ønsket at gøre… Mulighederne for mål er mange.

Min måde at formidle på er jordnær og deltagerinvolverende.
Mit fokus er på at finde løsninger, der passer for netop dig eller netop jeres gruppe. Vi begynder med det udgangspunkt, der er aktuelt OG 'alt er godt nok, nu'. (Ved at acceptere tingenes tilstand er vi allerede igang med at ændre dem !)
Det vigtigste er, at du (eller I) har lyst til at finde løsninger gennem personlig eller faglig udvikling. At være villig til bevidst positiv forandring, gør meget mere muligt, end du kan forestille dig, alene.

Mit virke bygger på mine egne praktiske erfaringer med at få det godt, bedre og endnu bedre, som deltagere har haft gavn af gennem min formidling siden 1985:

 • Opmærksomhed på hvordan du har det (fordi at vide, hvordan du har det, er et grundlag for at tage det rigtige næste skridt)
 • Tilladelse til at sige dine drømme højt
 • Metoden: Listeteknik, der medvirker til afklaring og klarhed omkring, hvad du virkelig gerne vil
 • Positiv Dagbog, der virker som en opsparingkonto, du kan bruge fra, når du vil, hvis du vil
 • Positive Selvbekræftelser, der er som frø, du sår, for at få og nå det, du gerne vil
  samt
  et læringsrum, hvor du må udvikle dig i dit tempo, som den du er, nu.

Kort sagt:
Jeg tilbyder dig og andre interesserede: Nærvær, engagement, undervising, inspiration og coaching i feltet mellem at acceptere 'virkeligheden' uden at dømme den forkert, at lade dine tankers fokus være på positive muligheder samt at lære at være lyttende og assertivt kommunikerende, til dig selv og andre.

Jeg opfordrer dig til at afprøve nye måder, med det formål, at du vil få nye gode vaner, der gør det muligt for dig at klare dit livs udfordringer og at opleve din tilværelse meningsfuld og fyldt med daglige glæder, alene og sammen med andre.

Det vigtigste for mig er

at SE og HØRE dig:

 • Hvad vil du gerne
 • Hvordan har du det - nu
 • Hvad synes du selv er muligt for dig, nu

Det samme gælder, hvis vi mødes 'som en gruppe': Hvad er jeres aktuelle omstændigheder eller udfordringer, hvordan har I det og hvad vil I gerne, sammen.

Derudover deler jeg mine egne erfaringer med at bevæge mig fra ikke at kunne til at kunne og fra ikke at tro på mig selv til at tro på mig selv.

Du og I kan få del i min omfattende viden om hvordan fokus og små skridt tit, kan føre os vidt, gennem personlige møder, coaching, supervision eller gennem foredrag, OplevelsesTemamøder, workshops og kurser.

Andre metoder er: At skrive Positiv Dagbog, at anvende Positive Selvbekræftelser, At turde sige noget, Aktiv Lytning, Assertion…

Et vedvarende bevidst fokus på Positive Oplevelser kan forbedre dit humør, din livsglæde og derved din livskvalitet.

At skrive Positiv Dagbog er en helt særlig stille måde at få det godt på.

Læs mere

En metode til personlig afklaring, som træner det at være nærværende og at kunne gribe de tanker og impulser, som er, her og nu - i ethvert nu.

Du kan bruge metoden til at afklare alt, hvad du gerne vil vide mere om, finde svar på eller vinde forståelse for.

Læs mere

Leveret lørdag d. 7. august Mærkater:

Styrk dit mod til at udtrykke dig bedre ved at lære at turde sige noget.

Gennem praktiske øvelser, samtale, erfaringsudveksling og blid feed-back får du faktiske erfaringer, som du kan bruge alle de steder, du ønsker at udtrykke dig - eller bidrage - i din verden.

Læs mere

Leveret fredag d. 13. marts Mærkater:

Livet har mange nuancer. Vi kan beslutte bevidst at holde et positivt fokus - også når vi er udfordret i livet!

Læs mere

Leveret tirsdag d. 3. marts Mærkater:

Assertion handler om at være klar over, hvad du selv synes, tænker og føler og udtrykke det, på en balanceret måde - på rette tid og sted.

Læs mere

Ønsker du svar på spørgsmål ?
Book en gratis 20 minutters samtale via telefon eller Skype ved at skrive forslag til tidspunkter, der passer for dig, til info@birgitmaanestraale.dk.

Leveret tirsdag d. 3. marts Mærkater:

Aktiv Lytning er at lytte og spørge med empati. Det er en vidunderlig metode, fordi den på samme tid giver klarhed, nærvær og en intens oplevelse af det, der er NU.

Læs mere

Ønsker du svar på spørgsmål ?
Book en gratis 20 minutters samtale via Zoom eller Skype ved at skrive forslag til tidspunkter, der passer for dig, til info@birgitmaanestraale.dk.

Leveret tirsdag d. 3. marts Mærkater:

Læs om vilkår for samarbejde med mig her.

Ønsker du indblik i min personlige historie, kan du læse mere her.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.