Coaching

Nå og få det, du oprigtigt ønsker, og/eller: Bliv bedre til det, du allerede er god til, gennem coaching.

Hvad er Coaching?

Kort:
Coaching er et ekstra fokus med og fra en neutral person, der støtter dig i at gøre det, du - gerne - vil

så du f.eks. kan

 • blive endnu bedre til det, du allerede er god til eller
 • finde ud af hvad det er, du virkelig gerne vil.

Lidt længere: Coaching er

 • opmærksomhed - din på det du gerne vil - min på dig
 • engagement - dit i dit eget liv - mit på den bedste udgave af dig
 • redskaber til afklaring, målsætning og målopnåelse.

Et målrettet fokus - via samtale, opmærksomhed og åbne spørgsmål, hvor du finder måder, at udfolde dit iboende potentiale samt at finde og virkeliggøre dine inderste ønsker.

Sådan kommer du i gang
Hvad er og gør en coach
Eksempler på udbytte

Udbytte af bare 20 minutter

Priser
Kontakt mig for en aftale om coaching i den form, der passer for dig, nu. Skriv til info@birgitmaanestraale.dk

Bliv god eller bedre til det gennem 6 intense uger.

Denne mulighed er for dig, der har lyst til at fokusere på, gribe og fastholde positive øjeblikke, positive erfaringer og positive oplevelser.

Udover at finde noget positivt, er din opgave også, at du hver dag i minimum 3 måneder skriver noget positivt i en særlig notesbog, som du f.eks. kan kalde "Min Positive Dagbog".

Opgaven er, at skrive i din Positive Dagbog - hver dag.

Vælger du 6-ugers forløbet: Oplev glæde - hver dag - får du mulighed for at få inspiration til, hvad du kan skrive, samt idéer til hvornår og hvordan, du nemt kan gøre det.

Hvis du 'kommer til at glemme' at skrive i en eller flere dage - kan du få idéer til at komme igang igen, eller få støtte til at finde ud af hvorfor, du 'alligevel ikke gør det, du gerne vil'.
I denne sammenhæng er 'at gøre det du vil', at skrive i din Positive Dagbog, men, de svar du får (fra dig selv) kan vise sig at være brugbare på andre områder af dit liv.

Du vil, hvis du vil, blive introduceret til metoden: Listeteknik, der er en særlig måde at stille dig selv spørgsmål på samt få svar, som du ikke kan tænke dig til.

Ønsker du, at 'fastholde de glæder du oplever - hver dag' ved at skrive Positiv Dagbog - hver dag, og ønsker du, at støtte dig selv i at gøre det - kan du - måske - have gavn af at anvende Positive Selvbekræftelser.

Positive Selvbekræftelser er ønsker eller mål, som vi ønsker at nå, der er formuleret som om de allerede er nået.

Lad os antage, at du ønsker at skrive Positiv Dagbog hver dag.

Du siger derfor til dig selv:

"Jeg skriver Positiv Dagbog - hver dag".

"Jeg skriver Positiv Dagbog - hver dag" er et udsagn.

Enten er det allerede sandt - fordi - du faktisk skriver Positiv Dagbog - hver dag
eller:
Det er endnu ikke sandt, men fordi du ønsker, at det skal være sandt, kan du 'sende ønsket i forvejen' - og, glæde dig over NÅR det er sandt.

Lidt efter lidt vil det blive sandt. Altså virkeligt.

Når du holder øje med dig selv, vil du på et tidspunkt SE, at du faktisk skriver Positiv Dagbog - hver dag.

Indtil da, har du mulighed for at lære mere om dig selv - og, måske bliver det en personlig ud-viklings-rejse, hvor du måske bliver klar over, hvorfor du ikke indtil nu har turdet opleve glæder eller at være glad - hver dag…

De 6 intense uger begynder, når du er klar.

Nogle tidspunkter på året tilbyder jeg denne mulighed til mange på en gang. Hvis du ønsker at få besked om, hvornår der er udsigt til at en gruppe vil følges ad for at opleve glæde - hver dag - så send en besked til mig via info@birgitmaanestraale.dk

Det samme gør du, hvis du er klar til at begynde dit 6-ugers intense fokus nu. Skriv til info@birgitmaanestraale.dk

Praktisk:

De første 3 uger skriver du til mig hver dag, hvor du fortæller mig 'hvordan det går' - eller - du vælger at være med i en hemmelig facebookgruppe (hvor kun inviterede medlemmer kan se, hvad hinanden skriver).
Du kan også gøre begge dele.

Efter de 3 uger skriver du selv Positiv Dagbog - og, deler, hvis du vil, dine oplevelser med andre i facebookgruppen i 4 uger.

Så har du min opmærksomhed igen i en hel uge.

Herefter skriver du selv i 4 uger, hvorefter vi bruger 2 uger til at 'samle op' på dine (og alles erfaringer i de perioder, hvor en gruppe følges ad), samt at lægge planer for - din fremtid.

Vil du f.eks.

 • blive ved med at skrive Positiv Dagbog?
 • holde kontakt med en eller flere andre (hvis du følges med en gruppe)
 • deltage i et nyt forløb, hvor vi bygger videre på det momentum, du nu har, så du kan bruge dine gode oplevelser som afsæt for at sætte nye mål - for at nå dem.

(Du satte dig det mål, at skrive Positiv Dagbog - hver dag - OG - du gennemførte det - og, du lærte noget om dig selv undervejs. Hvordan kan du bruge dine erfaringer til at tage et eller flere skridt i den eller de retninger, som du - virkelig gerne - vil? - Det snakker vi også om de sidste 2 uger af dette intense 6-ugers forløb med fokus på at opleve glæde - hver dag.

Du kunne f.eks. ønske at få klarhed og redskaber til at finde, gøre, få og nå det, du gerne vil…

Mere praktisk

Undervejs vil du få mulighed for - oftest en søndag aften kl. 20 at være med til en onlinesession, hvor de, der deltager, fortæller om deres erfaringer med at skrive Positiv Dagbog og hvor jeg svarer på spørgsmål fra dig og eventuelle andre deltagere.

Hvis du eller vi har lyst, kan vi også læse op fra vores Positive Dagbøger. IKKE for at prale eller overgå hinanden, blot for at opleve, hvad det gør ved os selv - at dele vores opsamlede positive oplevelser.

Onlinesessionerne vil vare cirka 30-45 minutter og vil foregå via et program, der hedder zoom eller via Skype eller lign. Det er nemt at være med. Jeg sender dig et link, som du trykker på - og, så kan du høre hvad jeg siger, på det tidspunkt onlinesamtalen begynder (og varer). Der er også mulighed for, at du kan deltage i samtalen, hvis du har en computer, hvor mikrofonen virker.

Du vil kunne deltage i 3 eller 4 onlinesamtaler i dit intense 6-ugers forløb med fokus på at opleve glæde - hver dag.

Hvorfor ønske at opleve glæde hver dag?

For

 • at have det godt
 • at få og have overskud
 • at omsætte dit overskud til at sætte mål for at nå dem inkl. at finde og udleve dine drømme, der måske også betyder, at du finder og udfolder dine iboende talenter.

Er du klar til at opleve mere glæde hver dag?

Skriv til info@birgitmaanestraale.dk nu.

Formålet med dette forløb er, at skabe et fundament for at anvende Bevidst Positiv Tænkning.

Bevidst at vælge 'at tænke positivt' vil, for de fleste, gøre ikke-positivt synligt, hvilket indimellem kan være 'lidt rystende'. Derfor er det rigtig klogt, at have et solidt fundament og redskab til 'at bevare ro og glæde'. At skrive Positiv Dagbog - er en måde at bevare ro, overblik og glæde på.

Sådan foregår det:

 1. Du skriver til mig, at du (måske) er interesseret
 2. Jeg sender dig nogle spørgsmål for at kunne hjælpe dig bedst muligt
 3. Hvis du vil, taler vi sammen i telefon eller via Skype eller zoom i cirka 20 minutter. Her afgør vi om dette er det rette for dig, nu.
 4. Du beslutter dig - og, vi går i gang med at fokusere på at opleve glæde - hver dag.

Du må skrive til mig når du vil. Jeg svarer dig på hverdage i den periode, hvor vi følges ad = de 6 intense uger samt også lidt i de uger, hvor du selv fokuserer.

Pris: 5.400 kr. +*

*+ = Prisen, gældende pr. 16. april 2018, er inklusiv moms.

Start: Efter aftale.

Læs generelle vilkår her.

For at få svar på dine spørgsmål, eller for at lave en aftale om en dato, hvor du gerne vil begynde, skriver du til info@birgitmaanestraale.dk

 • For dig, der allerede har det godt og som er klar til 'det næste niveau'. Du ønsker en livline/ en ven. Du véd, du kan. Og, du vil gerne have opbakning, løft, tips og redskaber samt følges med en, du kan dele dine fremskridt og glæder med

 • For dig, der kender til stress og til at være utilfreds – og, som nu ønsker at bevæge dig til glad, rolig og tilfreds

 • For dig, der tvivler på egne evner, muligheder og værdi, og som ønsker at fokusere på klarhed, retning, mening, glæde og sundt selvværd

 • For dig, der gerne vil, men som ikke 'får det gjort' 'det du véd, du gerne vil' - og, som ønsker støtte til faktisk 'at komme igang' - og til at blive ved og ved.

Vi kan alle have brug for en ven! for at komme på ret (eller snoget) kurs (igen).

20 dages fokus på dig og det du gerne vil er et lærings- og udviklingsrum, der tilpasses netop dig og dit behov.

Sig ja!

Læs mere her

?6 ugers fokus

Et skridt ad gangen til det du - virkelig - gerne vil. Følg disse 5 trin.

Leveret onsdag d. 25. november Mærkater:

Walk & Talk er en mulighed for "at få luft" - både fysisk og mentalt.

Vælg Walk & Talk

 • når du har brug for eller lyst til samvær med et nærværende lyttende medmenneske
 • når du 'bare' vil ha' en at følges med
 • når du vil dele glæden ved at opleve det, der er nu, nu og nu.

Læs mere

For English: Click here.

Jeg tilbyder 31 dages fokus, som er beskrevet nedenfor, OG jeg tilbyder også workshoppen: Dit første skridt - og, dit næste, som du kan læse mere om her.

Små skridt tit er 31 dages fokus for dig, der

 • ønsker at nå eller få, det du gerne vil
 • vil udvikle dig personligt eller fagligt
 • ønsker en kompetent og rummende person ved din side

Små skridt tit er 31 dages korrespondance via e-mail

Læs mere

Coaching workshop i virksomhedsregi for interesserede medarbejdere, ledere og ejere. Workshoppen, der varer tre timer, er en smagsprøve på og introduktion til In-house coaching.

Læs mere

Leveret tirsdag d. 16. marts Mærkater:

Du og jeg i samme rum, med fokus på at finde dine iboende gode egenskaber, drømme, talenter og ressourcer - for at udvikle, fremelske og virkeliggøre dem.

Læs mere

Leveret torsdag d. 16. juli Mærkater:

"Birgits måde at tale med en på er,
som om hun er en rigtig ven.
Man glemmer helt, at man er ved at få professionel hjælp, og det er rigtig trygt og dejligt og gør det let, på kort tid, at lukke op for det, der kan være lidt svært, at tale om."
S.C. marts 2018.

Aktiv Lytning - for dig er medmenneskelig opmærksomhed, når du har brug for en neutral person, som lytter til dig.

Læs mere om Aktiv Lytning - for dig her

Leveret torsdag d. 9. juli Mærkater:

Tankevending er fokus på at vende tanker
samt at mærke og afklare hvad nye tanker gør ved os.

Læs mere

Når du har brug for en neutral udenforståendes opmærksomhed, kan du ringe til mig for at få eller deltage i

Læs mere

Leveret tirsdag d. 3. marts Mærkater:

Fordi

 • det er nemt og bekvemt. Du kan sende E-mail når det passer for dig - og, du får svar hurtigst muligt, så snart det passer for mig
 • det er overkommeligt i pris
 • du kan udvikle dig personligt og fagligt i dit eget tempo

Læs mere

Leveret fredag d. 9. januar Mærkater:

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig
hvordan
du kan
finde ud af hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig
på 29 31 79 01
eller
skriv til
info@birgitmaanestraale.dk