Om Birgit Månestråle

Der er mange kompetente personer i verden, og vi, der har fokus på personlig udvikling og -vækst, kan bidrage på forskellig måde til forskellig tid. Vælg den ressourceperson, du mener, er den rigtige for dig. Bølgelængde og kemi betyder meget. Mener du, at jeg er den, der kan bringe dig videre på din vej mod det eller de mål, der er betydningsfulde for dig: Kontakt mig.

Jeg er især god til:

  • at dele viden – på en enkel og jordnær måde
  • at lytte, også til det der ikke bliver sagt
  • at være nærværende
  • at stille spørgsmål, der er tankevækkende
  • at skabe rum for læring – især mentalt og følelsesmæssigt, men også fysisk
  • at fortælle (historier fra levede liv)
  • at spørge ind til = at spørge mere: Hvad tænker du, hvad gør det ved dig, hvad får det dig til at føle, tænke, håbe, ønske
  • at gribe det, der er i luften – både når jeg leder grupper og når jeg coacher individuelt.

Jeg har haft fokus på personlig udvikling siden 1982. Kraftigt eksem, som begrænsede min udfoldelse, ansporede mig til at finde måder til at genfinde sund balance.

Det har været svært undervejs, især fordi jeg er opdraget i Flinkeskolen. De handicaps denne skoling har medført, har dog - sjovt nok - også været "færdigheder" som har bragt mig til så mange bedre tilstande og oplevelser.

Du kan få og nå det, der er bedre - når du SELV er villig til at GØRE det, der skal til. JEG vil gerne følges med dig på din vej.

Jeg har lyst til at fortælle "hele verden" at selv om noget ser umuligt ud, så er der - altid - "noget" som vi kan gøre. F.eks. trække vejret og være glade for det vi kan være glade for. Grundlæggende er jeg meget taknemmelig for at være her i livet. Dette hjælper mig til at se det lyse, som er. De muligheder som er. Nye vinkler der giver nye muligheder.

Jeg er vældig seriøs og alvolig, samtidig med at jeg er meget legende af sind. Og - jeg kan li' vind på min kind.

Vil du vide mere om mig

Lav en aftale med mig om en 30-40 minutters gratis samtale via Zoom eller Skype ved at sende en e-mail med forslag til tidspunkter, der passer for dig via birgit.maanestraale@mail.dk
Eller: Vælg Foredrag, Temamøde, Kursus, Tankevending eller Coaching. Du vil helt sikkert opleve noget - tankevækkende.

Jeg glæder mig til at delagtiggøre dig i måder, der kan fremelske eller forfine dine allerbedste sider, egenskaber og talenter. Hvis du vil ha' det godt, bedre eller endnu bedre, kan jeg inspirere dig og vise konkrete måder dertil. Jeg har en masse livsvisdom, måder og midler, som jeg gerne deler med dig, der er villig til afprøve ny handling for at opnå forvandling.

Læs mere om mig, Birgit Månestråle, helt personligt:

Min baggrund for at undervise og inspirere til bedre liv
Hvad jeg tror på
Hvad nogen har sagt
Hvorfor jeg hedder Månestråle
Hvordan mine første tryksager så ud
M.M.M.
Links til inspiration

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.

Hvis du vil, kan du følge mig på Facebook ved at klikke her.