Assertion - langsomt, godt og grundigt

Assertion er et engelsk ord, som ikke kan oversættes med kun eet dansk ord. Assertion handler om at udtrykke sig klart OG at være villig til samt at kunne - lytte til sin med-part - for at finde en løsning, hvor begge parter oplever at være vindere - i kommunikation.

Der er et særligt med-menneskeligt syn indbygget i metoden assertion, idet der sættes fokus på med-part, hvor der ellers ofte tænkes i mod-parter.

Der er skrevet mange gode bøger om Assertion. Og der findes også mange assertionskurser…

Vælger du at tilegne dig assertive kommunikationsfærdigheder sammen med mig, må du være indstillet på, at "det tager tid". Fordi, som jeg ser det, er assertion ikke en "kommunikationsteori" som du liiige kan opsnappe. Assertion og det at kunne kommunikere assertivt = klart, tydeligt og balanceret - forudsætter, at du øver dig, hvilket tager tid. Min undervisning er baseret herpå.

Du vælger moduler af 4 x 3 timer eller 8 x 3 timer, når det passer for dig, at tage dit næste skridt. Et modul kan begynde, når du har fundet mellem 3 og 11 personer, der kan deltage på de samme datoer, som dig.

Før du vælger et kursus, kan du vælge at deltage i en 3 timers introduktion eller et 3 timers Oplevelsesmøde.

Vil du vide mere inden du deltager: Find bøger om assertion på biblioteket under 30.13 - f.eks.

  • Og, jeg mener hva’ jeg si’r af Anne Dickson
  • Men, hvordan skal jeg få det sagt af Christine Byriel
  • Møveren, Musen og Mig af Torben Hanson

Kursus i Assertion
Hvorfor Assertion
Priser

Ønsker du svar på spørgsmål ?
Book en gratis 20 minutters samtale via telefon eller Skype ved at skrive forslag til tidspunkter, der passer for dig, til info@birgitmaanestraale.dk.

Assertion - sådan

Begynd med at deltage i

Herefter kan du tage et Kursus over 4 x 3 timer eller 8 x 3 timer og - herefter deltage i ERFA-gruppen Assertion i praksis