Diplom til Birgit Månestråle

Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Birgit Månestråles kurser for usædvanlig god, intens og spændende undervisning. Det er noget ganske særligt for mig, at opleve Birgit Månestråle som instruktør. Fordi Birgit ER DET hun giver ud. Derfor har jeg igen og igen deltaget i Birgits undervisning og ladet mig inspirere til at turde være mere mig selv incl. at turde finde frem til mine inderste ønsker for at gøre dem til virkelighed.

Jeg beundrer Birgit meget for den måde vi bliver forberedt med brev inden kurset, og når vi er på kursus får vi ark, som fortæller hvad vi med fordel kan læse, hvor vi finder bøgerne på biblioteket, og det bedste af det hele, meget præcist angivet hvilke sider vi kan læse. Det gør det både overkommeligt og dejlig overskueligt. Under kurset får vi at vide hvilke hjemmeopgaver vi med fordel kan lave, hvis vi har lyst og overskud til det. … når du så er færdig med kurset, får du igen et stykke papir i hånden med inspiration til, hvad du selv kan arbejde videre med.

Det særligt gode ved Birgit er, at hun forstår at lytte til, hvor den enkelte deltager er, og at hun tager udgangspunkt i den enkelte. Og hvis du er kommet på kursus en dag, hvor du af en eller anden grund helst ville være blevet hjemme, så står Birgit der, og er fantastisk godt forberedt, og stråler som solen. Selvom hun hedder Månestråle, så får du også solens livgivende stråler fra hende.

Fra hvert af de kurser jeg har været på hos Birgit, er jeg gået mere oplivet og glad hjem igen. Jeg har selv valgt at gå aktivt ind i hjemmeopgaver. Jeg har slet ikke kunnet lade være, fordi jeg hele tiden vil videre i min egen udviklingsproces. Det har været en stor hjælp og støtte for mig med den inspiration, jeg har fået på Birgits kurser. Og, Birgit fornyer sig hele tiden, hvilket gør at jeg løbende holder mig underrettet om hvilke nye tiltag, der nu er dukket op.

TAK Birgit for alle de gange vi har mødtes på dine kurser, hver eneste gang har været noget ganske særligt på sin måde, derfor kan jeg ikke slippe dig. Lige pludselig opdager jeg, at det er for længe siden, jeg sidst har fået del i din inspiration, og så må jeg afsted igen på et af dine mange spændende kurser.

Gid hele Danmark kunne opleve Birgit……og det kan de rent faktisk, hvis de vil, for Birgit rejser rundt og holder kurser, der hvor kursisterne er.

Med denne omtale håber jeg, at det bliver spredt vidt omkring.

Rita Lambrecht -
Landsbyvænget 24B - Herskind - 8464 Galten


Om Birgit
Af foredragsdeltagere
Af kursusdeltagere
Af Birgit
Af Foredragsarrangører

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.