Assertion - langsomt, godt og grundigt

Assertion - langsomt, godt og grundigt tilbydes i moduler á 4 x 3 timer eller 8 x 3 timer med fra 4 til 12 deltagere.

Undervisning i Assertion er for dig, der ønsker sundt selvværd og evne til at kommunikere klart.

Gennem mange praktiske øvelser, erfaringsudveksling, spørgsmål og svar bliver du

  • mere klar
  • mere balanceret
  • bedre til at kommunikere
  • bedre til at vide hvad du vil kommunikere/ udtrykke/ sige.

Assertiv kommunikation er at være villig til – og formå – at kommunikere, til vi er enige, eller til vi er enige om at vi er uenige.

For at være assertiv på en sund måde, må du kende alle aspekter af det menneskelige følelsesregister. Du må f.eks. turde være medgørlig, og du må turde være højrøstet. Når du tør "følelsesregistret" - kan du "finde balancen", som gør din kommunikation virksom og klar. Til gavn for dig - og for dem, du indgår i sammenhænge med. For at øge din klarhed og din balance i din hverdag opfordres du til at udføre hjemmeopgaver samt til at finde løsninger gennem kommunikations- og afklaringsøvelser.


At sætte fokus på at kommunikere assertivt er også fokus på at være klar over, hvad du selv synes, tænker, føler og mener; samt at være så klar og balanceret, at du kan udtrykke dine ideer, det du synes, tænker, føler og mener, samtidig med at du er villig - og i stand til - også at lytte til din medparts synspunkter, tanker, følelser, ideer, meninger m.v.

For at deltage i et Assertion - langsomt, godt og grundigt med Birgit Månestråle skal du have deltaget i en af disse introduktioner:

  • Snus til assertion
  • OplevelsesTemamødet: Og, jeg mener hva’ jeg si’r
  • Workshop om Aktiv Lytning

  • Du må endvidere ønske og være villig til at arbejde detaljeret, langsomt og grundigt med klarhed og præcis kommunikation, ligesom du forventes at være villig til at tilegne dig teoretisk viden om assertion, kommunikation og positiv tænkning - alt for at forstå begrebet assertion, dig selv og andre bedre.

Du lærer, gennem kort teori fulgt af mange praktiske øvelser


Hvorfor Assertion
Kontakt mig for en aftale, der passer for dig - og mig
Andre kurser

Assertion - sådan

Begynd med at deltage i

Herefter kan du tage et Kursus over 4 x 3 timer eller 8 x 3 timer og - herefter deltage i ERFA-gruppen Assertion i praksis