Minikurset: Skriv Positiv Dagbog

Få én ny daglig vane, som kan forandre dit liv, dit humør og dit velvære. Lær at skrive Positiv Dagbog, en vane der gradvist vil hjælpe dig til at se de positive oplevelser du faktisk har.

På minikurset Skriv Positiv Dagbog, får du tips til hvordan du nemt kan skrive positiv dagbog hver dag, og inspiration til, hvad du kan skrive – og hvornår.

Det tager et øjeblik, når du véd hvordan.

Du vil også møde andre, der ønsker at få det godt, bedre eller endnu bedre, og måske vil I efterfølgende dele jeres glæder.

At lytte aktivt afprøves, så du kan blive endnu bedre til at finde positive øjeblikke, og du vil høre om Listeteknik, Visualisering og Positive Selvbekræftelser, der kan hjælpe dig til at holde fast i at skrive Positiv Dagbog.

Medbring en ny notesbog (eller din Positive Dagbog) samt en blyant og en kuglepen.

Har du spørgsmål, eller vil du have dit eget eksemplar af lightudgaven af ebogen: Skriv Positiv Dagbog, så send en e-mail til info@birgitmaanestraale.dk


Tir, 13. mar 2018 09:37

Kære Birgit.
Det går godt med at skrive positiv dagbog.
At skrive positiv dagbog har for mig medført, at jeg er blevet meget bevidst om, hvad der gør mig godt.
Kærlige hilsner og tanker Anja


Du lærer "den lille stille hemmelighed"

… til at få det godt, bedre eller endnu bedre.

Minikurset varer 3 x 3 timer.

Se pris for op til 28 deltagere ved at trykke her.

Er du endnu ikke del af en gruppe - og, er du interesseret i at deltage i minikurset - så send en email til info@birgitmaanestraale.dk

… stille magi …

Når du fokuserer på positive oplevelser og øjeblikke, og skriver dem ned, så vil du - i glimt, der bliver flere og flere eller som varer længere og længere - opleve, at det nærmest er "magisk" at øge din opmærksomhed. Disse glimt gør indtryk på dig 'inde under huden' - og nogle gange også i dit ydre.

At se efter positive øjeblikke, ting og oplevelser kan blive en 'sjov' hobby, som du endda kan få lyst til at dele med andre…

Skriver du hver dag i mindst 3 måneder, vil du kunne opnå en indre viden om, at du er god nok, og at der er håb for, at det du virkelig gerne vil – er muligt.

Har du spørgsmål?

… eller vil du modtage mine nyhedsbreve og få dit eget eksemplar af lightudgaven af e-bogen: Skriv Positiv Dagbog, så send en e-mail til info@birgitmaanestraale.dk

For udskriftsvenlig tekst (pdf): Tryk her.

Ønsker du svar på spørgsmål ?
Book en gratis, cirka 40 minutters, samtale via telefon, Zoom eller Skype ved at skrive forslag til tidspunkter, der passer for dig på en hverdag mellem 9 morgen og 9 aften til info@birgitmaanestraale.dk.

Begynd nu

Du kan selvfølgelig også 'bare' selv begynde at skrive Positiv Dagbog.
Begynd nu.
Jo før du begynder, jo før får du del i den gode oplevelse, det er, at gøre det.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.