Tankekort er et redskab til ”at tanke op” for at få det godt, bedre eller endnu bedre

Formålet med ordene på Tankekort er, at de skal være eller blive sande.

På vejen til, at ordene på et Tankekort går i opfyldelse, altså bliver sande, har du mulighed for at lære noget om dig selv.

Ved at se på, tænke og måske sige ordene, der står på et Tankekort, højt, har du mulighed for, at lære dig selv og dine muligheder bedre at kende.

Når du har erfaring med at anvende Tankekort, kan du bruge dem til at fastholde din klarhed, din tro på dig selv og din tro på at løsninger er mulige.

På din rejse med Tankekort har du mulighed for at øge din opmærksomhed.

Når du øger din opmærksomhed, vil du blive mere og mere opmærksom på, at det du tænker bliver din virkelighed.

Når du opmærksomt og bevidst holder dit fokus på ordene på et Tankekort, så har du også mulighed for - positivt - at blive bekræftet i at ”som du siger, sådan er det”. Eller sagt med andre ord: Du vil igen og igen opleve øjeblikke, hvor du tænker: ”der kan jeg selv se”.

F.eks.

  • jeg er rig
  • jeg har god tid til det jeg vil
  • jeg er god nok
  • alt godt kommer til mig alle vegne fra

…og hvad du ellers har dit fokus på.

Tankekort, udviklet af underviser og coach Birgit Månestråle og grafisk designer Siri Reiter, er virksomme pga. deres enkelhed og pga. kombinationer af ord og illustration, som forstærker dit positive fokus.

Du kan naturligvis lave dine egne Tankekort med ord du ønsker skal blive sande i dit liv. Slip dine drømme, din intuition og din indre klogskab løs. Skriv på hvad du synes. Tegn eller brug udklip - så det, du gerne vil, bliver synligt for dig.

Følg med på siden om Tankekort for at se vores nyeste tiltag.

Bemærk

For nogle brugere af Tankekort vil oplevelsen af succes og fremgang være langsom.
Hvis det gælder for dig, vil det være en god idé at lære mere om virkningsmekanismer for Positive Selvbekræftelser, Visualisering og Bevidst Positiv Tænkning.

Vil du holdes orienteret om dine muligheder for at lære mere, så sig ”ja tak” til Birgit Månestråles Nyhedsbrev - ved at skrive til info@birgitmaanestraale.dk

Køb Tankekort som kort, magneter, spejle og krus her.

Se denne tekst som flyer.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.