God jul - godt liv

Ælsker du jul?

Eller ønsker du en mere harmonisk og glædelig jul,
så deltag i et forløb, hvor vi sætter fokus på 'alt om jul'.

Gennem 8 ugers fokus vil du øge din evne til, både til jul og på andre tidspunkter, at

 • vide hvad du (virkelig) gerne vil
 • at turde og at kunne tænke i løsninger
 • at kommunikere mere klart
 • skabe 'rum' for en god jul - og et for dig, godt liv.

Når du véd, hvad du vil, og når du tør kommunikere det klart (mindst for dig selv), har du mulighed for at opleve 'en lethed og glæde' samt en indre ro, som du naturligt får lyst til at dele med andre, samtidig med at du - også - får lyst, energi og overskud til at ¨gå efter dine drømme¨ for at få dem til at blive til virkelighed. Nogle gange med små skridt tit, men andre gange vil du opleve det, som kvantespring. Dette sker fordi du er klar. Både klar over hvad du gerne vil, og, især vil du opleve det, at finde løsninger og at lave en plan for, at det du ønsker bliver din virkelighed, medvirker til klarhed og forløsning, der indimellem faktisk føles, som lethed i din krop - og, dit sind, som et 'spring'.

Bare fordi vi taler om jul?

Ja.
Der er faktisk bundet mange følelser i alt det vi synes, vi skal eller vil nå - ved juletid, hvor dagene er korte, måske kolde og mørke, og hvor vi er påvirkede af minder om, og forventninger til jul…

Opmærksomheden på hvad du faktisk, realistisk kan (og vil) nå, vil give dig styrke og overskud til at opleve intenst og glædeligt.

Fælles sætter vi målet 'at det vi gør, gør vi helt'. D.v.s. at vi oplever nærvær med os selv og alt det smukke der er ved juletid.

Gennem det 8 ugers forløb

 • taler vi om juleerfaringer og juleønsker
 • fortæller om hvordan vores barndomsjul var - det bedste, det særlige, måske det værste
 • taler om, hvad der er vigtig for os - nu
 • får idéer til at gøre de kommende julefejringer harmoniske og med mere glæde.

Vi mødes også for at lave julemad og synge julesange.

Forløbet, der varer 8 uger, foregår i oktober og november.

I 2017:

 • Søndag den 1. oktober
 • Lørdag den 28. oktober
 • Søndag den 29. oktober
 • Søndag den 26. november.

Omfang:

Vi mødes 1. søndag i oktober fra 13 til 16

Vi udveksler (fortæller og deler) juleoplevelser med hinanden enten via email eller i en hemmelig facebookgruppe hvor kun vi, der deltager i forløbet kan se, hvad vi skriver og deler. Måden aftales med aktuelle deltagere.

Vi mødes den sidste week-end i oktober, hvor vi, lørdag fra klokken 13, laver julemad 'med det hele', snakker om jul, spiser sammen, laver julepynt (der måske bliver til gaver) plus synger en eller flere af vores favoritjulesange. Vi skilles cirka kl. 20.

Søndag, dagen efter, mødes vi fra 13 til 16 for at dele tanker om alt det 'der skete indeni os' mens vi 'legede jul'.

Vi fortsætter vores udveksling via e-mail eller i den hemmelige facebookgruppe.

I hele forløbet har vi også fokus på 'at have råd til jul' inklusiv at finde, købe eller lave gaver, der er inden for vores budget, samtidig med at vi er tilfredse med vores valg.

Der findes en bog med titlen: Jul i glædens tegn, der er skrevet af Wayne W. Dyer.
I forløbet: God jul - godt liv vil der indgå oplæsning og samtaler med udgangspunkt i denne bog. Lån den evt. via biblioteket for at få ekstra udbytte.

Sidste søndag i november mødes vi fra 13 til 16 for at evaluere og at ønske hinanden en glædelig (og fredelig) jul.

Forløbet God jul - godt liv kan følges af 4 møder à 3 timer, der - i samråd med aktuelle interesserede - placeres i januar/februar, hvor vi 'synger julen ud' plus evaluerer den aktuelle jul og lægger planer for hvordan vores næste jul kan blive endnu bedre.

Nogle af os vil måske påbegynde opsparing, nogle vil lave gavelister og købe gaver gennem året, når prisen er den helt rigtige, og andre vil ønske at være bedre til at kommunikere … at turde sige noget, at turde synge eller måske vækkes lysten til at blive bedre til at lave mad …

Prisen for at deltage

Prisen inkluderer honorar til mig, Birgit Månestråle, betaling for ingredienser til julemiddag og julepynt samt betaling for mødelokaler - inkl. et køkken.

Forløbet kan aftales på andre datoer, i din by, når I er mindst 8 interesserede. Betaling for min transport og mit logi vil i givet fald også blive inkluderet i deltagergebyret.

Er dette noget for dig?

Såfremt 'det føles godt' eller 'det giver dig en følelse af håb' når du læser denne tekst, så er dette 8-ugers forløb noget for dig.

Vil du lige overveje, og har du spørgsmål, kan du lave en aftale om en 20 minutters gratis samtale via telefon eller Skype, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.
Send dit forslag til et tidspunkt der passer godt for dig mellem 8 morgen og 8 aften, til info@birgitmaanestraale.dk

Vil du have en forsmag, kan du allerede nu vælge at invitere nogle venner, veninder, naboer, familie til et 3-timers OplevelsesTemamøde med fokus på jul i glædens tegn.

Interesseret?

Skriv til info@birgitmaanestraale.dk

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.