Kan du li' at synge

har du mange muligheder med mig, Birgit Månestråle.

Du kan vælge enetimer eller du kan vælge at synge sammen med andre, du allerede kender - eller - med andre, som du kommer til at kende.

Er du allerede i en gruppe ?kontakter du mig for at lave en aftale om tema, tid og sted som passer for dig, jer - og mig. Er du - dig selv - kontakter du mig for at komme på min interesseliste.

Nedenfor er uddrag af mit idékatalog (pdf-fil)

8. Årstids- og Yndlingssange

For dig der kan li’ at synge sammen med andre. Tag en eller flere af dine yndlingssange med. Syng alene eller lad os synge sammen. Tid til at samtale om - at synge.

9. Sang for Glæde og Sundhed.

Fokus på at synge, som vi nu er og kan. Øvelser i at turde 'synge igennem' selv om det måske ikke, i første omgang, lyder smukt. Samtale om perspektiver for sundhed og glæde ved at være mere modige, f.eks. ved at synge, når vi har LYST.

10. Fællessang uden musik

Når vi synger uden musik, har vi muligheden for at finde vores egen melodi - og - mod til at synge med den stemme vi nu har. Enkle afspændings- og vejrtrækningsøvelser indgår. Endvidere sættes fokus på tankers betydning for en lyd vi selv er tilfredse med. Tag den eller de sangbøger med du har.

25. Sang efter sangbogen DE SMÅ SYNGER

Nyd 'at blive som barn på ny'. Genkend din barndoms sange. Syng dine favoritter. Fortæl om din barndoms sangerfaringer. Begynd på en frisk. Syng med - igen.

26. Sange fra HØJSKOLESANGBOGEN

Lær nye (gamle) sange eller gensyng dem du holder af. Samtale om højskoleophold og fællesskab - eller - drømme herom.

27. Sange fra SALMEBOGEN.

Er det pinligt at kunne li’ salmer - eller - er det smukt for dig. Hvilken melodi er den helt rigtige. Evt. samtaler om opvækstserfaringer.

28. Spejdersange

Kan du li’ det opmuntrende - eller - sangene til eftertanke. Hvad har din spejdertid betydet for dit voksne liv. Sang og samtale.

29. Julesange og - salmer.

Syng de kendte og lær nogle nye. Vi synger mest på dansk, men også på engelsk, tysk og fransk.

30. Sang på lige fod.

Dette tema er for dig, der er så modig, at du tør 'være dig sammen med andre'. Vi øver os nemlig i at trække vejret - og - se hvad der sker ved det. Der vil være øjeblikke med stilhed, latter, gråd og måske 'skrig og skrål'. Og, ja vi synger - mens vi 'lige står - lige - på vores fødder'.

37. Stemmecirkel.

En (af) spændende, sjov, alvorlig og forløsende oplevelse. Siddende eller liggende, som det aktuelle lokale nu indbyder til - synger vi vokaler (a, e, i, o, u, y, æ, ø, å), trækker vejret, synger igennem - og - oplever hvad der sker ved det. Efterfølgende GOD tid til at samtale om oplevelsen. Bring tæppe og pude.


?Læs mere om Temamøder
Kontakt mig for en aftale, der passer for dig - og mig.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.

Hvis du vil, kan du følge mig på Facebook ved at klikke her.