Tal med en lokal

Som besøgende i Fredensborg kan du kombinere en smuk vandretur med en god samtale
samt
få personlige forslag til at tænke nye Bevidste Positive Tanker. Se eksempler her.

Lav en aftale

med mig, Birgit Månestråle, coach og underviser, der har boet i Fredensborg by i mere end 10 år.

Vælg Walk & Talk, der er en mulighed for at 'få luft' både fysisk og mentalt, mens vi spadserer gennem den smukke Fredensborg slotshave.

Du kan have glæde og gavn af min omfatende viden om måder at få det godt, bedre eller endnu bedre på, hvis du vælger at tale om personlige emner og udfordringer for at finde løsninger.

Vi kan gå forbi Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary's bolig, slotskirken og Fredensborg slot. Vi kan nyde synet af Brede Allé, Wiedevelts skulpturer i slotshaven og de norske og færøske statuer i i Nordmandsdalen. Vælger vi at gå til Esrum sø, kan vi nyde Kongebroen, skulpturer, udsigten, Skipperhuset, havnen - og, hvis det er sommer, en Hansen is. Afhængig af lyst og tid, kan vi besøge kunstudstillingen i Underværket under Store Kro, se den russiske kejsers hus, besøge det glutenfrie bageatelier, se hvor dronningens gæster venter på Fredensborg station, før de bliver kørt i hestetrukken karet til audiens på slottet. Mødes vi en torsdag, vil vi, hvis dronningen er i byen, kunne nyde marcherende og musicerende gardere i byens gågade ved middagstid og/eller se den kongelige gardes vagtskifte. Byens hyggelige butikker kan være en god afslutning på vores samvær.

Aftal Walk & Talk ved at skrive til info@birgitmaanestraale.dk

Mødested: Hotel Store Kro ved turistkontoret i Slotsgade 6 - DK-3480 Fredensborg.

Varighed: Cirka 2 - 2 1/2 time. Vælg et tidsrum mellem kl. 6 og kl. 20, hele året.

Honorar: 850 kr. +* for en person eller for et par.

+* = hertil tillæg for eventuelle forfriskninger og/eller entre til Fredensborg slot, den reserverede have, Orangeriet og den kongelige køkkenhave, hvis dette ønskes. (Muligt i juli og første uge af august).

For yderligere information og booking:
Send e-mail til: info@birgitmaanestraale.dk
eller SMS til: 29 31 79 01.

Betaling til konto i Danske Bank:
3544 - 3544 36 59 67

IBAN: DK73 3000 3544 3659 67
SWIFT-BIC: DABADKKK

For tekst på engelsk, klik her.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger

Vilkår

Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk